Friday, 18 November 2011

TERHANGAT!!!!! Lelangit berlubang..


Syukur alhamdulillah..terima kasih Allah dgn izinMu, krim hebat ini byk membantu orang2 disekelilingku...

Hari ini buat pertama kali saya ke Kota Tinggi berseorangan..perjalanan yg jauh terasa begitu berbaloi2 apabila melihat Pakcik Ahmad b Taib (66thn) @ lebih dikenali di felda Adela sebagai Wak Buang telah sihat & kembali ceria..

Pakcik Ahmad dimasukkan ke hospital kerana mengalami sesak nafas yg pd anggapan anak2nya akibat lelah..dalam masa yang sama, lelangit beliau berlubang agak besar. Puncanya apabila gigi bawah hadapan yang dicabut. Selepas 3/4 hari, terasa kebas di bahagian muka sblh kanan dari bahagian dagu & bibir atas hingga ke muka sblh kanan. Ia membengkak hingga menyebabkan mata tertutup. Deria rasa turut bermasalah..ini kerana menurut beliau, apa shj yg dimakan tidak terasa..& hanya boleh makan bubur..

Semasa di hospital, beberapa kali doktor telah menganbil sampel & x-ray juga dilakukan utk dihantar ke KL, namun masih tiada jawapan. Beliau di bawa pula ke Specialist di Kempas..sekali lagi x-ray di hantar ke KL..pun masih tiada keputusan akan apa sbnrnya yang berlaku kepada lelangit beliau.

Anak beliau yg juga rakan saya yg kini sedang bertugas di New Zealand menghubungi saya utk bertanya samada krim Hebat ini boleh membantu.. Saya dengan yakin memberitahu ia banyak membantu penyakit2 yg ada setakat ini..alhamdulillah & kena yakin dgn izin Allah jua yg
menyembuhkan penyakit..beliau terus bank-in duit & meminta agar saya poskan krim ini ke kampung beliau..

Alhamdulillah hari ini selepas 2 bulan menggunakan krim hebat ini, mengikut cara yg tertentu, lelangit Pakcik Ahmad  telah kembali spt asal..ini pastinya sesuatu yang menggembirakan mereka sekeluarga terutamanya rakan saya yg kini berada jauh dr keluarga. Pakcik turut menyatakan yg kini dah beberapa kali dapat makan nasi & lauk pauk spt biasa walau masih mengekalkan makan bubur..

Malah isteri beliau Makcik Roliah bt Paijan turut mengakui akan kehebatan krim ini kerana beliau turut menyapukan krim tersebut di kaki kiri kerana sering terasa kebas & mencucuk2 + ada benjolan yg kini semuanya telah kembali seperti asal..Syukur sesangat.. terima kasih Allah..

Dapatkan krim BIO-EVER anda skrg dgn call 019-7760209 or pm at maya persada (facebook)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...